Guangzhou U-POR auto pribor Co., Ltd

Osnovana 2002. godine, U-Por Auto Accessory Co., Ltd. je istraživanje i razvoj, proizvodnja i prodaja integrisane kompanije. Specijalizovani smo za unutrašnje i eksterne dekorativne delove, samo za Porsche, kao što su Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 i tako dalje. Proizvodi su uglavnom za karoseriju, trkačku ploču, izduvnu gumu, prednju i stražnju ploču, krov, dekorativnu oblogu i tako dalje. Do 15 godina napora, sada U-POR je lider i predstavnik industrije Porsche modifikacije u Kini, a uspješno modifikuje preko 38.000 automobila Porsche.

Trenutno pokriva površinu od 5386 kvadratnih metara i poseduje više od 200 zaposlenih. Insistiramo na upotrebi visokokvalitetnog materijala i zanatske opreme, a potrebni standard kvaliteta je generalno viši od industrijskog standarda. Da bi razvili nove proizvode kako bi zadovoljili potrebe klijenata, stalno kupujemo najnovije Porscheove modele automobila. Naša kompanija može ponuditi obradu uzorka, dizajniranje i razvoj za kupce.

Specijalizovani smo za unutrašnje i eksterne dekorativne delove, samo za Porsche, kao što su Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 i tako dalje. Proizvodi su uglavnom za karoseriju, trkačku ploču, izduvnu gumu, prednju i stražnju ploču, krov, dekorativnu oblogu i tako dalje.

9.jpg

Samo za Porsche, kao što su Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 i tako dalje